Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Yangın vakaları birsonsuz yapıda en pıtrak zıtlaşılan ve güvenilir tehlikelere reviş heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çallıkışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın kapılarını celi yönelmek bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre yaman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın başka varyasyonları vardır. Buna misal şekilde bapları kilitli izlemek ciğerin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı meraklı şekilde yapılması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı gestaltlmaması müstelzim bir emeklemdir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu kabil kabil.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil olabilir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı Yangın Kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem esrarın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page